درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1399/03/05 - 23:16:3
تعداد بازدید: 771
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آغاز فروپاشی سیاست‌های تحریم و محاصره توسط آمریکا

یک روزنامه فرامنطقه‌ای در مقاله‌ای نوشت، ورود نفت‌کش‌های ایرانی به سواحل ونزوئلا سیلی قوی به رئیس‌جمهور آمریکا است و مقدمه فروپاشی سیاست تحریم‌ها و محاصره‌های واشنگتن علیه کشورها را کلید زد.

روزنامه فرامنطقه‌ای "رای الیوم" طی مقاله‌ای در بخش سخن سردبیر نوشت: نمی‌دانیم "دونالد ترامپ" رئیس‌جمهوری آمریکا، که اخبار ورود نخستین نفت‌کش ایرانی به یکی از بنادر ونزوئلا را دنبال می‌کند، چه حسی دارد. ورود این نفت‎کش چالشی شدید علیه تهدیدات ترامپ و نیز شکستن محاصره ظالمانه و گرسنه نگه‌داشتن ونزوئلا محسوب می‌شود. ولی ما به خوبی می‌دانیم که ورود نفت‌کش به ترامپ حس شکست و تحقیرآمیزی دست داده است؛ چرا که تهدیدهای او از جمله توقیف این کشتی، ترساندن ایران و مانع شدن در برابر همبستگی این کشور با ملت دوست ونزوئلا و نیز ایستادن ایران در کنار ونزوئلا و رئیس‌جمهور شجاع و منتخب این کشور و نیز شکستن محاصره آمریکا و فراهم کردن نیازهای سوختی ونزوئلا، شکست خورده است. 4 نفت‌کش ایرانی دیگر نیز در راه است.

تفاوت اساسی میان ایران و ایالات متحده این است که ایران فرآورده‌های نفتی را به ملت محاصره‌ شده‌ای می‌فرستد که رهبرشان "نه" بزرگ به تلاش‌های آمریکا برای زانو درآوردن این ملت گفت، ولی آمریکا نیروهای مزدورش را در تلاشی ناامیدانه برای ساقط کردن "نیکلاس مادورو" رئیس‌جمهور منتخب می‌فرستاد تا یکی از مزدورانش را به جای او بر مسند قدرت بنشاند.

رئیس‌جمهور متکبر یعنی دونالد ترامپ به خوبی می‌داند که "حسن روحانی" رئیس‌جمهوری ایران زمانی‌که به دولت آمریکا درباره تلاش‌های آن برای رهگیری کشتی‌های ایرانی یا ایجاد هرگونه مزاحمت برای آنها هشدار داد، شفاف بود؛ چرا که پاسخ ایران تکان‌دهنده خواهد بود نه در ونزوئلا و دریای کارائیب بلکه در خلیج‌فارس، که صدها کشتی آمریکایی در آنجا حضور دارند.

هنگامی که نیروی دریایی انگلیس سال گذشته این جسارت را کرد که یک نفت‌کش ایرانی که در حال حرکت به سمت سوریه جهت شکستن محاصره آمریکایی بود را در تنگه "جبل الطارق" توقیف کند، قایق‌های ایرانی بعد از گذشت کمتر از یک هفته، یک نفت‌کش انگلیسی را جلوی چشم و گوش کشتی‌های جنگی آمریکایی در آب‌های خلیج‌فارس توقیف کردند به گونه‌ای که این کشتی‌های آمریکایی جرات مداخله برای جلوگیری از این توقیف را نداشتند و ترامپ نیز در آن موقع نمک روی زخم انگلیس پاشید و گفت: "ناوگان آمریکایی فقط از کشتی‌های آمریکایی حفاظت می‌کند." او با چنین اظهاراتی سیلی دردناک و قوی‌ای به همپیمانان انگلیسی‌اش زد که نفت‌کش ایرانی را بنا به توصیه‌های دولت ترامپ توقیف کرده بودند.

سیاست تحریم آمریکا علیه ونزوئلا، ایران و سوریه با شکست مواجه شده است و به زودی این شکست را درخصوص تحریم‌های علیه چین و روسیه شاهد خواهیم شد؛ چرا که این سیاستی است که قلدری و زورگویی این استکبار را نشان می‌دهد ولی در حال حاضر کارآیی خود را از دست داده و جهانیان یک‌صدا علیه آن شده‌اند که در سایه چنین وضعیتی، ضربه‌هایی قوی و دردناک به هیبت و اعتبار آمریکا وارد می‌شود و نفرت بیشتر ملت‌های جهان از آن عمیق‌تر شده است؛ زیرا تحریم‌ها غیرقانونی و نقض قوانین بین‌المللی قلمداد می‌شوند.

این ابراز حمایت و همبستگی ایرانِ شجاع با دوست و همپیمان ونزوئلایی‌اش موید این واقعیت است که برخی کشورها هستند که از تهدیدهای آمریکایی نمی‌هراسند و برای دفاع از دوستان، همپیمانان و کرامت‌شان آماده رویارویی نظامی نیز هستند.

ورود این نفت‌کش‌های ایرانی به بنادر ونزوئلا بزرگ‌ترین شسکت برای استکبار آمریکایی است و مسلم است که اگر آمریکا جرات و تلاش کند تا ایران را تحریک کند همان‌طور که ترامپ تهدید می‌کند، با شکست‌های مشابه دیگری به‌ویژه در آبهای خلیج‌فارس و دریای عمان مواجه می‌شود. این مقوله این امر را به ما یادآوری می‌کند که چگونه پهپاد غول‌پیکر "گلوبال هاوک" آمریکایی که جرات کرد حریم هوایی ایران را نقض کند در آسمان تنگه هرمز از ارتفاع 20 کیلومتری با موشک ایرانی ساقط شد. شاید ما این صحنه را بار دیگر در آینده‌ای نزدیک و در سایه تنش‌های فعلی آمریکا ببینیم. این لحظه‌ای تاریخی از همبستگی است که بینی ترامپ و دولتش را به خاک مالید و به ملت‌های محاصره‌ شده از سوی آمریکا تأکید کرد که کسانی‌ هستند که به تحریم‌ها "نه" می‌گویند و شجاعانه و مردانه در مقابل آن می‌ایستند.

 

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/17892


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.